Om företaget

2004 Startade Fredrik Svensson sitt åkeri Fredrik Svensson Transport i Åseda i Uppvidinge kommun. Verksamheten började med en tipp- och kranbil och snabbt erhöll företaget fler och fler uppdrag och verksamheten utvecklades under de kommande åren. 2008 köpte Fredrik in lokaler vid industriområdet i Fagerhult för att få bättre tillgång till uppställningsytor och omlastningsplatser. Fredrik såg detta som en möjlighet att återvända till sitt ursprung som är just Fagerhultstrakten. Åkeriets grundstomme består av tipp- och kranbilar men med ökat behov så har åkeriet fram till idag utvecklades att innehålla en fordonspark som täcker alla kunders olika behov. Idag har verksamheten utvecklats till att innehålla transporter i FS Transport AB samt entreprenad och vedförsäljning i Fredrik Svensson Transport. Idag finns hela verksamheten vid industriområdet för att få en effektiv och miljövänlig logistik.

 

2016 blir ett ytterligare spännande år för FS Transport AB då utvecklar Fredrik en ny administrationsenhet där man anställer kontorspersonal för att på ett bättre sätt kunna utföra de uppdrag som snabbt ökar.

 

Fredriks ledord har alltid varit att företaget ska utföra transporter med hög kvalité och servicekänsla där den enskilde kundens behov stor i centrum. Fredriks grundidé är att FS Transport AB ger din transport ett riktigt lyft utfört på ett säkert sätt, där även miljömedveten finns som ledstjärna.

Från att vara ensam med en lastbil så har Fredrik utvecklat företaget till att ha åtta personer anställda på årsbasis och åtta lastbilar.

FS TRANSPORT

 

för dina transporter

 

 

FS Transport AB, Industrivägen 5, 570 72 Fagerhult, Tel: 0481-42 888, E-mail: info@fstransport.se

©FS Transport AB 2016